3.20€ sis. KM
Punased läätsed on suurepärane kiudainete ja valkude allikas kaunviljade perekonnast. Läätsed on looduslikult gluteenivabad, lisaks on need toekad, mitmekülgsed ja kaua säilivad. Juba poole tunniga valmib neist maitsev eine!
Punased läätsed on suurepärane kiudainete ja valkude allikas kaunviljade perekonnast. Läätsed on looduslikult gluteenivabad, lisaks on need toekad, mitmekülgsed ja kaua säilivad. Juba poole tunniga valmib neist maitsev eine!
KUIDAS LÄÄTSI KASUTADA
Punased läätsed on maheda maitsega ja sobivad suurepäraselt igasuguse toiduvalmistamise jaoks. Proovi neid suppides, hautistes ja praadides, hautades neid koos köögiviljade, juurviljade, maitsetaimede ja vürtsidega. Kasuta kreemisuse lisamiseks kookospiima või kookoskoort ja soe, rikkalik eine ongi valmis!
Punastest läätsedest saab valmistada ka köögiviljakotlette, püreestades keedetud läätsed erinevate köögiviljade ja vürtsidega. Sibula- ja küüslaugupulber lisavad kotletile omast maitsekust, samas kui kurkum, kardemon ja kaneel aitavad esile tuua Aasia maitsemaailma.
Läätsed on suurepärane koostisosa ka dipikastmete ja määrete jaoks. Kui lisad keedetud läätsedele vürtsid, maitsetaimed ja köögiviljad, näiteks porgandi ja küüslaugu, siis oledki vaid ühe lihtsa püreestamise kaugusel tervislikust ja maitsvast dipikastmest!
Lisaks sobivad keedetud läätsed imehästi salatite maitsestamiseks. Tervisliku salati saamiseks kombineeri läätsed näiteks tomatite, idude, kuivatatud puuviljade ja marjade ning värskete maitsetaimedega, lisades veidi oliiviõli.
VALMISTAMINE
Küpsetusaeg: 15-20 minutit. Võta 1 osa läätsi 2 osa vee kohta. Enne kasutamist loputa, leotada ei ole vaja.
Orgaaniline, gluteenivaba, laktoosivaba, vegan, GMO-vaba. Ei sisalda lisandeid ega säilitusaineid.
Kaal | 0.5 kg |
---|---|
Toote info: | Foodin – mahedad punased läätsed 500g |
Koostisosad: | 100% punased läätsed* * Kontrollitud mahepõllumajandusest |
Toitumisalane teave 100 g kohta: | Energia: 1270 kJ/ 304 kcal |
Lisainformatsioon: | Ei sisalda säilitusaineid |
Tagasisidet veel ei ole.
Tagasiside
Tagasisidet veel ei ole.