7.10€ sis. KM
Cassava jahu on gluteeni-, teravilja- ja pähklivaba. Cassava jahu käitub küpsetistes sarnaselt nisule. Sel on neutraalne ja terane tekstuur.
Cassava jahu on ideaalne abimees köögis, kui soovid küpsetada gluteenivabu roogasid.
Nii nagu Eestis on kartul, on Lõuna-Ameerikas, Aasia riikides ja Aafrikas üheks põhitoiduks cassava ehk manioki taime juur. Kõrge kalorisisaldus ning kahjutu (gluteenivaba) koostis teeb temast hea igapäevatoidu.
Cassava taimest saadud jahu käitub küpsetistes sarnaselt nisule, andes neutraalse teralise tekstuuri. Cassava jahu on ideaalne abimees köögis, kui soovid teha gluteenivabu roogasid. Cassava jahu on gluteeni-, teravilja- ja pähklivaba.
Cassava jahu ja tapiokitärklist tehakse samast cassava taimest, kuid valmistamisprotsess on erinev.
Kui sa ei ole varem cassava jahu kasutanud ja tunned ebakindlust, mida sellega teha, siis alustamiseks soovitame väga katsetada seda lihtsat itaaliapärase saia focaccia retsepti: https://old.elusvali.ee/gluteenivaba-focaccia/
Kaal | 1 kg |
---|---|
Toote info: | Greenest – Mahe Cassava jahu 1kg |
Koostisosad: | Valge cassava jahu* (*Kontrollitud mahetoode) |
Toitumisalane teave | Toitumisalane teave 100 g kohta: |
Lisainformatsioon: | Hoiutingimused: Hoida kuivas ja jahedas. |
anulomp (Klient) –
Väga hea kvaliteediga jahu. Sobib nii köögiviljade paneeringuks kui ka vahvlitaigna sisse.