
Kergelt vürtsikad röstitud bataadikuubikud krõmpsuval salatipadjal on küll kooslus, mida lihtsalt peab proovima! Need vitamiinidest pakatavad mahlased wrapid varustavad sinu keha vajalike toitainetega, paitades samaaegselt sinu maitsemeeli! Lisaks valmivad bataadiwrapid nii imelihtsalt ja kiirelt, et sobivad suurepäraselt nii kiireks vahepalaks kui ka kergeks õhtueineks. Kogu asja muudab veelgi paremaks muidugi asjaolu, et need wrapid ei vaja tilkagi õli ega sisalda ka gluteeni!
Kogus: ühele kuni kahele
Valmistusaeg: 30 minutit
Raskusaste: kerge
Vaja läheb:
Kuumuta ahju 180 kraadini ning kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. Koori bataat ning tükelda see väiksemateks kuubikuteks. Seejärel maitsesta bataadikuubikud toormee või vahtrasiirupi ning vürtsidega. Soovi korral lisa ka pisut Himaalaja- või meresoola. Sega hoolikalt ning laota maitsestatud bataadikuubikud ahjuplaadile ühtlaselt laiali. Küpseta kuubikuid ahjus 15-20 minutit kuni bataat on küps. Senikaua kunii bataat küpseb, pese salatilehed ning laota taldrikule. Kui bataadikuubikud on valmis, laota need salatilehtedele ning naudi koheselt!