7.80€ sis. KM
Mahesibula graanuleid võid kasutada nii maitsestamiseks kui kaunistamiseks, et anda toidule juurde mõnusat umami mekki ja meeldivalt krõmpsu tekstuuri. Need on universaalselt meeldiva maitsega, sobides hästi nii värsketesse kui küpsetatud toitudesse. Lisa sibulagraanuleid näiteks salatile, võileiva kaunistuseks, pajaroogade või suppide sisse – need sobituvad kõikjale!
Orgaanilised sibulagraanulid on hoolikalt valmistatud mahepõllumajanduslikult kasvatatud sibulatest ning on ideaalne viis lisada oma roogadele soolast sibulamaitset. Graanulite suurus 2-4 mm võimaldab neid ühtlaselt jaotada ja hõlpsasti sobitada erinevatesse roogadesse. Sibulagraanulid on lihtne viis, kuidas lisada suppidele, kastmetele, hautistele, vürtsisegudele ja paljudele teistele roogadele maitsvat ja autentset sibulamaitseainet.
Mahesibula graanuleid võid kasutada nii maitsestamiseks kui kaunistamiseks, et anda toidule juurde mõnusat umami mekki ja meeldivalt krõmpsu tekstuuri.. Need on universaalselt meeldiva maitsega, sobides hästi nii värsketesse kui küpsetatud toitudesse. Lisa sibulagraanuleid näiteks salatile, võileiva kaunistuseks, pajaroogade või suppide sisse – need sobituvad kõikjale!
Kuivatatud ja granuleeritud sibul ei ole kibe nagu värske sibul, vaid hoopis teistsuguse alatooniga, mis on ühteaegu nii magus kui soolakas. Kuivatades muutuvad sibula maitsed nimelt pehmemaks ja magusamaks.
Tegemist on mugava ja käepärase purgiga. Purk on klassikalistest maitseainepakkidest suurem, et selle sisu piisavalt kauaks jaguks, kuid samal ajal ka parajalt madal, et enamikele maitseaineriiulitele ja kappidesse ilusti ära mahtuda. Purgi kõrgus 15cm, põhja diameeter 6,5cm.
Lisaks professionaalsetele- ja hobikokkadele kasutavad suuremas koguses maitseained ka need inimesed, kes armastavad tervislikke ja maitsvaid roogasid erinevate maitsenüanssidega rikastada.
Kaal | 0.2 kg |
---|---|
Toote info: | Mahe Sibulagraanulid 200g, BIOMENU Maitseained |
Koostisosad: | 100% Mahe sibulast tehtud graanulid* |
Toitumisalane teave: | 100 g kohta: |
Tagasisidet veel ei ole.
Tagasiside
Tagasisidet veel ei ole.