5.90€ sis. KM
Mahe Atlandi Dulse vetikas (Palmaria Palmata) on mõnus ja tervislik soolane snäkk.
Käsitsi korjatud, 100% looduslik ja võimas mineraaliallikas otse Iirimaa rannikult. Terved ribad sobivad suurepäraselt ka otse pakist söömiseks – soovi korral loputa vaid kerge vee all läbi.
NB! Tegemist on naturaalse tootega – võib sisaldada väikeses koguses liiva või koorikloomade jääke! Kui leiad pakist, lihtsalt eemalda ning pese vetikas enne söömist ära.
Mahe Atlandi Dulse vetikas (Palmaria Palmata, iiripäraselt Dillisk) on pärit Iirimaalt. Tootjaks on pereettevõte, kus juba neljas generatsioon korjab ja kuivatab mereande.
See tervislik vetikas sobib suurepäraselt igasse kööki. Dulsel on eriliselt soolakas ja täidlane maitse ja seda ilma kontsentreeritud naatriumi sisaldamata. Dulse terveid ribasid on eriti mõnus otse pakist haarata, kergelt vee all läbi loputada ning seejärel nautida soolakat ja tervislikku maitseelamust!
Dulset on enamasti võimalik korjata juunist kuni septembrini. Pärast korjet pestakse maha merikarbid ning muud väikesed osakesed, seejärel asetatakse dulse kuivama. Iirimaal, Islandil, Ida-Kanadas ja USA kirdeosas, kus asuvad Atlandi dulse korjealad, on see laialdaselt kasutuses nii toidu kui ravimtaimena. Seda leidub paljudes tervisetoodete poodides ja kalaturul. Edela-Iirimaal süüakse dulset otse pakist ilma küpsetamata nagu maitsvat snäkki, kuid seda on võimalik kasutada ka küpsetistes ja teiste roogade komponendina.
Kõik Wild Irish Seaweed tooted on mahedad ning läbivad regulaarselt laboratoorseid uuringuid, kus uuritakse raskmetallide ja teiste ebavajalike elementide olemasolu ja kontsentratsiooni toodetes.
Erinevad nimetused: Dulse, Atlandi dulse, Atlandi kämmalpalmaaria, palmaria palmata
Sort: Punavetikas
Maitse: Kergelt soolane
Tekstuur: Toorelt süües mõnusalt sitke, nätske. Küpsetades muutub pehmeks ja kreemjaks.
KASUTAMINE:
Rehüdreerituna: Leota dulset 10 minutit külmas vees.
Värskelt: Loputa kergelt voolava vee all.
VALMISTAMISE VIISID:
TOITUMISALANE VÄÄRTUS:
Sisaldab palju kiudaineid, valku, väga kõrge on ka rauasisaldus.
Lisaks sisaldab endas kõiki olulisi aminohappeid, joodi, kaltsiumit, fosforit, kaaliumit, magneesiumit, mangaani. A-, C-, D-vitamiini ja B-kompleksi vitamiine.
MIDA ÜTLEB DULSE KOHTA MEDITSIINIMEEDIUM ANTHONY WILLIAM?
Oma kodulehel kirjutab Anthony William nii: Atlandi ookeanist pärit dulse eemaldab suurepäraselt kehast toksilisi raskmetalle, radiatsiooni, pestitsiide ja teisi toksiine. Atlandi dulse on üks viiest Meditsiinimeediumi Raskmetalle eemaldava detox-smuuti põhikomponendist.
Dulse suudab enda külge siduda elavhõbedat, pliid, alumiiniumi, vaske, kaadmiumi ja niklit. Elavhõbeda eemaldamises on dulse väga hea. Ta liigub seedesüsteemi ja soolestiku sügavatesse soppidesse, otsib üles elavhõbeda, seob selle enda külge ega lase seda lahti enne kehast välja jõudmist.
Atlandi dulses sisalduv jood võib olla suureks abiks immuunsüsteemi tugevdamisel. See käitub kilpnäärmes kui antiseptik, mis koostöös tsingiga suudab peatada kilpnäärmes oleva viirusinfektsiooni, vähendades seeläbi kilpnäärme põletikulisust. Merevetikad nagu dulse aitavad kilpnääret kaitsta ka kahjuliku kiirguse mõjude eest ning eemaldada kilpnäärmest vana radiatsiooni.
Atlandi dulse aitab parandada maksa sapitootmist, aitab toitainepuuduste korral ning aitab kaitsta keha patogeenide eest.
Meditsiinimeedium soovitab tarbida päevas kaks supilusikatäit dulse helbeid või samaväärse koguse terveid lehti.
NB! Tegemist on naturaalse tootega – võib sisaldada väikeses koguses liiva või koorikloomade jääke! Kui leiad pakist, lihtsalt eemalda ning pese vetikas enne söömist ära.
Kaal | 0.04 kg |
---|---|
Toote info: | Wild Irish Seaweed Mahe Iiri merevetikas Dillisk / Palmaria palmata / Dulse ribad – 40g |
Koostisosad: | 100% mahe Dulse vetikas. Sertifitseeritud mahetoode (IE-ORG-02, EL Põllumajandus) |
Toitumisalane teave 100g kohta : | Energia: 878kJ / 209 kcal |
Pakend | minigrip kott, paberkott |
Lisainfo: | See toode on 100% looduslik ja võib sisaldada mõningaid liivaosakesi või koorikloomi. Eemalda need ja pese vetikas enne tarbimist. Säilitamine: Hoida jahedas ning kuivas kohas |
Suurus | 40g |
Kasutusjuhend: | Leota vetikat külmas vees 10 minutit ja pese enne kasutamist. Serveerimissoovitused: Eelkuumuta ahi temperatuurini 180 kraadi. Lõika metsik Iiri merevetikas (dillisk) suutäie suurusteks tükkideks. Aseta need küpsetusplaadile ja sega õliga |
Tootja: | Wild Irish Seaweeds Ltd. Quilty, Co. Clare, Iirimaa. Päritolu: Käsitsi korjatud Atlandi ookeani rannikult, Lääne-Iirimaal |
Maaletooja: | Teletalu OÜ – elusvali.ee |
Tagasisidet veel ei ole.
Tagasiside
Tagasisidet veel ei ole.