
Kodune supp, mis maitseb kui vanaema tehtud. Selles soojendavas supis kohtuvad toitainerikkad köögiviljad, toitvad kikerherned, rikkalikult ürte ning gluteenivaba pasta. Kõik selle hea seob kokku üks mõnusalt maitsekas ning tervist täis kodune aedviljapuljong. Kui oled supisõber, siis see on kohekindlasti midagi sinu jaoks!
Kogus: 2-3 supisõbrale
Valmistusaeg: 40 minutit
Raskusaste: kerge
Valmistamiseks vajad:
Tõsta hakitud sibul, porgand ja seller koos tilga veega potti ja hauta 5-7 minutit, kuni sibul on pehme. Lisa vett nii palju, et köögiviljad potipõhja kinni ei jääks.
Seejärel vala hulka puljong, sibula pulber, küüslaugupulber, jahvatatud kurkum, kuivatatud petersell, kuivatatud oregano, kikerherned ja pasta. Lase keema tõusta ning seejärel alanda kuumust. Keeda madalal kuumusel 15-20 minutit kuni pasta ja köögiviljad on pehmed. Sega hulka värske petersell ja maitsesta meresoolaga (kui kasutad). Serveeri koheselt.