
Vahtrasiirup sobib kaerahelbepudrule kui valatult, krõmpsuvad pähklid lisavad veel aga omajagu tekstuuri ja põnevust. Kas oled proovinud? Vahtrasiirupit peetakse muuseas üheks tervislikumaks magustajaks maailmas, kuna see naturaalne siirup sisaldab endas ohtralt nii ülitervislikke antioksüdante, vitamiine kui ka mineraale, pakkudes kehale mitmekülgset kaitset erinevate haiguste eest! Lisaks maitseb vahtrasiirup lausa nii võrratult, et vahel on lausa raske piiri pidada, (ups!)!
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 15 minutit
Raskusaste: kerge
Vaja läheb:
Vala vesi või mandlipiim väiksemasse potti või kastrulisse ning lase keema tõusta. Seejärel alanda veidi kuumust ning lisa potti gluteenivabad kaerahelbed. Keeda helbeid seni, kuni puder on saavutanud kreemise tekstuuri (ligikaudu 10-15 minutit).
Seejärel keera kuumus kinni, maitsesta puder natukese meresoolaga ning lase pudrul enne serveerimist veel paar minutit kaane all seista. Serveeri putru koos vahtrasiirupi, marjade ning pähklitega.
Selleks, et tervislik kokkamine sinu jaoks aga veelgi lihtsamaks ning mugavamaks muuta, oleme oma veebipoodi täSelleks, et tervislik kokkamine sinu jaoks veelgi lihtsamaks ning mugavamaks muuta, oleme oma veebipoodi täiendanud mõningate orgaanilist päritolu toiduainetega.
Seetõttu leiad nüüd nii orgaanilise Kanada vahtrasiirupi üheskoos mahedate gluteenivabade kaerahelvestega ka meie veebipoest! Vahtrasiirupi soetamiseks piilu siia, kaerahelbed ootavad sind aga siin! Mõnusat katsetamist!
Mõnusat katsetamist!